Često postavljana pitanja

Općenita pitanja

Kako mogu postati član Kozmo tima?

Molimo Vas da ispunite potrebne podatke na našim stranicama (Korporativne stranice – Karijere) kako bi Vas sukladno vašim vještinama i znanju pozvali u slučaju potrebe za novim djelatnicima.

Gdje mogu saznati više o kompaniji?

Na našim Korporativnim stranicama možete pročitati informacije o kompaniji, broju zaposlenika, broju poslovnica u Hrvatskoj  te osnovne podatke o kompaniji.

Gdje se može vidjeti i preuzeti službeni Kozmo logotip?

Službeni Kozmo logotip možete preuzeti na našoj stranici Press kutka.

Gdje se sve nalaze Kozmo drogerije u Republici Hrvatskoj?

 Popis svih Kozmo drogerija u Republici Hrvatskoj možete pronaći ovdje. Najbližu Kozmo drogeriju prema vašem mjestu stanovanja možete pronaći ovdje.

Što je Kozmo online nagradna igra i kako se sudjeluje?

 Kozmo online nagradna igra je nagradna igra na Kozmo web stranici. Da bi sudjelovali u Kozmo online nagradnim igrama potrebno je ispuniti prijavu te točno odgovoriti na postavljeno pitanje.

Koja su prava kupaca u Kozmo drogerijama?

 Misija našeg postojanja je zadovoljstvo kupaca stoga Vam nudimo brojne mogućnosti koje će Vašu kupnju učiniti ugodnijom. Možete ih pročitati ovdje.

Postoji li službena Kozmo Facebook stranica?

 Kozmo ima službenu Facebook stranicu na kojoj članovi mogu postavljati pitanja, dodavati slike, komentirati, sudjelovati u natječajima i pročitati najnovije obavijesti.

Što je Kozmo katalog?

 Kozmo katalog je katalog proizvoda koji su na posebnim akcijama i popustima u Kozmo drogerijama.

MultiPLusCard kartica

Što je MultiPlusCard kartica?

 MultiPlusCard je fantastičan program nagrađivanja u kojem ćete, kupujući proizvode za ljepotu, njegu i higijenu, osnovne namirnice i kućne potrepštine, plaćajući kreditnim i debitnim karticama, kupujući knjige, dnevne novine, razgovarajući mobitelom i putujući, sakupljati bodove i dobivati nagradne kupone.

Kako se može dobiti MulitPlusCard kartica?

 Način dobivanja kartice iznimno je brz i jednostavan! Dovoljno je na bilo kojem prodajnom mjestu Kozmo drogerija, Konzuma, Tiska i Tisak media centra, u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke i Atlas Airtoursa ili u T prodajnom mjestu zatražiti pristupnicu, otrgnuti i potpisati svoju privremenu karticu te popunjenu i potpisanu pristupnicu ubaciti u označenu kutiju na prodajnom mjestu. Vaša privremena kartica spremna je za upotrebu. Koristite je pri svakoj kupnji i na kućnu adresu poslat ćemo Vam Vašu osobnu MultiPlusCard karticu. Također, svoju karticu možete zatražiti i on line na www.multipluscard.hr

Kako se mogu iskoristiti nagradni kuponi?

 Nagradne kupone možete iskoristiti kao popust prilikom slijedeće kupnje u bilo kojoj prodavaonici Kozma, Konzuma,u Tisak media centrima i Atlas Airtoursu bez prethodne najave. Dovoljno je da se prilikom plaćanja na blagajni uz MultiPlusCard karticu priloži i vlastoručno potpisani kupon. Nagradni kuponi vrijede do datuma naznačenog na kuponu.

Gdje mogu saznati više o MultiPlusCard programu?

 Više informacija možete saznati na www.multipluscard.hr ili besplatni broj 0800 01 10.

Kozmo srijeda

Što je Kozmo srijeda?

 Kozmo srijeda je dan u tjednu kada vam Kozmo donosi fantastične pogodnosti na odabrane proizvode.

Kako se mogu primati obavijesti o Kozmo srijedi?

 Obavijesti o Kozmo srijedi možete primati putem e-maila ukoliko ispunite prijavu i potrebne podatke.

Kupon iz Kozma

Da li se kuponi iz časopisa (Gloria, Story, Cosmopolitan, dnevne novine) mogu koristiti s drugim popustima i akcijama?

 Ukoliko na kuponu nije navedeno da se ne mogu kombinirati s drugim popustima, moguće je.