Kreme za lice

Ekstra bogata krema za njegu lica, 50 ml

eco cert Naobay samo u Kozmo drogerijama

Prirodna & organska kozmetika

Jedinstveni sastav obogaćen organskim hranjivim tvarima sa svojstvima koja kožu intenzivno hidratiziraju i dubinski je hrane dok istovremeno poboljšavaju  njen elasticitet i pružaju joj vlažnost tijekom dana. EKSTRA BOGATA krema  bogata je esencijalnim masnim kiselinama koje se nalaze u uljima biljaka iz organskog uzgoja, kao što su ulje avokada* i maslinovo ulje*, a zbog kojih krema  djeluje protiv starenja kože. Posebno osmišljena za suhu i dehidratiziranu kožu koja zahtijeva  posebnu pažnju.

*98.85% svih sastojaka je  prirodnog porijekla, 20% svih sastojaka potječe  iz organskog uzgoja 

  • Cijena: 159,99 kn
  • 10ML = 32,00 kn
  • 1590 Kozmo bodova
Ukupno glasova: 51
Ukupno pregleda: 9058

Prirodna & organska kozmetika

NAOBAY - Jedinstveni sastav obogaćen organskim hranjivim tvarima sa svojstvima koja kožu intenzivno hidratiziraju i dubinski je hrane dok istovremeno poboljšavaju  njen elasticitet i pružaju joj vlažnost tijekom dana. EKSTRA BOGATA krema  bogata je esencijalnim masnim kiselinama koje se nalaze u uljima biljaka iz organskog uzgoja, kao što su ulje avokada* i maslinovo ulje*, a zbog kojih krema  djeluje protiv starenja kože. Posebno osmišljena za suhu i dehidratiziranu kožu koja zahtijeva  posebnu pažnju.

*98.85% svih sastojaka je  prirodnog porijekla, 20% svih sastojaka potječe  iz organskog uzgoja 

Proizvodi za osobnu njegu koje svakodnevno koristimo uvelike utječu na naše blagostanje. Naš cilj je stvoriti istinske prirodne proizvode koji imaju pozitivan učinak, i na vas i na svijet koji vas okružuje, a  u svrhu vaše osobne dobrobiti te dobrobiti za okoliš. Jednostavno rečeno, svakodnevno težimo učiniti ljudski život ljepšim – na prirodan način.

Sastojci: voda, sok iz lista aloe*, kaprilični/kaprični triglicerid, maslinovo ulje*, karite maslac*, ulje avokada*, metil glukoza stearat, propanediol, gliceril stearat, stearilni alkohol, benzilni alkohol, dehidroacetična kiselina, miris, d-limonen, geraniol, citral, linalol.

* Sastojci iz organskog uzgoja.

  • ograničena dostupnost proizvoda
  • dostupan proizvod
Objavljeno 2013.11.05 u 14:52 Probala tester, prekrasna krema
Ostavite svoj komentar